Bodite obveščeni

Sebactase krema je rešitev za mastno in aknasto kožo

Sebactase krema za obraz je ena izmed najbolj priljubljenih krem za nego kože pri posameznikih z bolj mastno kožo. Krema je namenjena lajšanju aken, vnetnih kožnih stanj in drugih težav s kožo, ki so povezane s prekomernim izločanjem sebuma.

Danes ti bomo predstavili Sebactase kremo in njene prednosti ter opisali, kako krema deluje in kaj lahko pričakujete od nje.

Kaj je Sebactase krema za obraz?

Sebactase krema za obraz je kozmetični izdelek, ki je namenjen lajšanju aken in drugih težav s kožo, ki so povezane s prekomernim izločanjem sebuma. Krema vsebuje eterično olje čajevca in druge sestavine, ki pripomorejo k ravnovesju delovanja kože. Delovanje čajevca na akne temelji na njegovih protibakterijskih lastnostih, ki lahko pomagajo pri preprečevanju in zmanjševanju vnetij, ki pogosto spremljajo akne. Olje čajevca lahko pomaga tudi pri zmanjševanju izločanja sebuma, kar je pomembno pri preprečevanju novih izbruhov aken.

Kako deluje Sebactase krema?

Sebactase krema deluje tako, da zmanjšuje izločanje sebuma in tako preprečuje nastanek aken in drugih težav s kožo. Olje čajevca pomaga pri lajšanju brazgotin in madežev, ki nastanejo po izbruhu aken. Olje čajevca pospeši obnovo kože in pomaga pri zmanjševanju brazgotinjenja.

Kaj lahko pričakujete od Sebactase kreme?

Sebactase krema je učinkovita pri zdravljenju aken, vnetnih kožnih stanj in drugih težav s kožo, ki so povezane s prekomernim izločanjem sebuma. Krema bo pomagala zmanjšati količino sebuma na koži, zmanjšala vnetje ter izboljšala teksturo in videz kože. Za najboljše rezultate je pomembno, da kremo uporabljate redno in daljše obdobje.

Kako uporabljati Sebactase kremo?

Sebactase kremo nanesite enkrat ali dvakrat na dan na čisto in suho kožo. Kremo nanesite na področje celotne kože obraza in vratu in jo nežno vmasirajte v kožo. Izogibajte se predelu okoli oči. Krema se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji s prehranskim dopolnilom SEBACTASE za lajšanje aken.

Aktivne sestavine kreme?

ETERIČNO OLJE ČAJEVCA
Eterično olje čajevca normalizira delovanje žlez lojnic, čisti pore; zaradi svojih antiseptičnih in regenerativnih lastnosti, brez sušenja kože. Pomirja kožo.
IZVLEČEK LUBJA BELE VRBE
Izvleček vrbovega lubja, bogat s salicilno kislino z antiseptičnimi in protivnetnimi lastnostmi, uravnava nastajanje sebuma in odpravlja bakterije, odgovorne za akne.
AZELOGLICINA (GLICERIN, KALIJEV AZELOIL DIGLICINAT)
Zahvaljujoč svojim čistilnim lastnostim to sredstvo učinkovito odstranjuje ogrce. Preprečuje razvoj bakterij, odgovornih za nastanek aken, in normalizira delovanje žlez lojnic.
HYDROMANIL®
Hydromanil® je indiciran za takojšnjo hidracijo in pomiritev. Kožo naredi čvrsto in gladko.
KOMPLEKS ZA MATIRANJE 
Ta kompleks je nega za mastno in mešano kožo, ki poskrbi za mat videz čez dan.
ALANTOIN
Alantoin regenerira in pospešuje obnovo poškodovane povrhnjice, blaži razdraženost, vlaži, gladi in mehča kožo.
CINK PCA
Cink se bori proti kožnim težavam: aknam, luskavici, herpesu, strijam zaradi svojih protivnetnih in zdravilnih lastnosti.
BAKER (SACCHAROMYCES)
Baker je znan po svojih antiinfektivnih lastnostih: ščiti kožo pred povzročitelji okužb (bakterije, virusi) in sodeluje pri gradnji celic. Baker spodbuja delovanje encimov, ki inaktivirajo proste radikale. Bori se proti staranju kože.
ALOE VERA (SOK LISTOV ALOE BARBADENSIS)
Od stare Mezopotamije (1750 pr. n. št.), Grčije na začetku krščanske dobe in Egipta faraonov smo poznali prednosti gela aloje za zdravljenje okužb kože. Lokalno nanešen gel zdravi okužbe, manjša kožna vnetja in rane, opekline in ozebline.
HAMAMELIS (HAMAMELIS VIRGINIANAVODA)
Čarovniški lešnik se uporablja zaradi njegovega adstrigentnega delovanja in zdravilne moči. Komisija E, ESCOP in Svetovna zdravstvena organizacija priznavajo uporabo hamamelisa za zdravljenje krčnih žil in hemoroidov ter zmečkanin, zvinov, manjših ran in lokalnih vnetij kože in sluznic.
kožo in sluznico.
FILTER UV SPF 15 
SPF (sunburn protection factor) je zaščitni faktor pred soncem. Zaščitni faktorji so od 8 do 50. Indeks 15 ustreza srednji zaščiti; le 6,6 % UV žarkov prehaja. Ti filtri ščitijo kožo pred škodljivimi učinki ultravijoličnih žarkov.
VITAMIN E (TOKOFERLACETAT)
Vitamin E je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale, ščiti celične membrane našega telesa in upočasni njihovo prezgodnje staranje.

Učinki Sebactase kreme?

  • Matira in učinkovito preprečuje mastni sijaj kože
  • Preprečuje pretirano izločanje sebuma
  • Zmanjša simptome aken
  • Zmanjšuje draženje in rdečico
  • Ščiti pred UV žarki (SPF 15)
  • Izboljša splošno stanje kože in barvo
  • Vlaži in tonira kožo
  • Preizkušena učinkovitost

Sebactase kremo najdeš s klikom na povezavo.

Sebactase dopolnilo najdeš s klikom na povezavo.

Na tej povezavi pa najdeš BLOG zapis z izkušnjo s Sebactase dopolnilom.


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.