Bodite obveščeni

Načini plačila in vračilo blaga

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke (po povzetju): Pošiljko dostavi dostavna služba Pošta Slovenije ali logistična podjetja s katerimi imamo sklenjene pogodbe.
  • plačilo preko spletne banke oz. po predračunu (nakazilo na TRR upravitelja MV Šport d.o.o.): Pri tej obliki plačila prejme kupec po e-pošti predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Ko je predračun v celoti poravnan, bo naročeno blago odposlano.

V primeru, da je predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti podjetja MV Šport d.o.o. plačilo ob lastnem prevzemu pri nas v skladišču je možno z gotovino ter karticami.

Način in čas dobave

Spletna trgovina Vitalmon.si sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 14. ure bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 14. uri bodo realizirana takoj naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 14 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino ter znižanje vrednosti artikla po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

 


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.