Bodite obveščeni

Zgodba

Zgodba Vitalmona se je v meni snovala več let, saj sem ves čas brskala po sebi in iskala tisto nekaj, kar bo dalo večji smisel mojemu življenju in me bo izpopolnjevalo v tem, kar rada počnem – raziskujem, svetujem in povezujem prave ljudi s pravimi informacijami oziroma rešitvami. Več let, oziroma desetletij, sem se kalila v zdravstveno prehrambnih vodah, ki sem jih začinila še z poglobljenim znanjem v šport. Nezavedno sem prišla do profila, ki ga sama v tem trenutku najbolj potrebujem, da suvereno in z vso radostjo opravljam to delo, ki mi pomeni življenjsko poslanstvo.

Sem Monika Kozjek, po poklicu sem medicinska sestra. Delo v zdravstvenih ustanovah me nikoli ni prav zares izpopolnjevalo, saj sem se od nekdaj bolj navduševala nad samo preventivo. V začetku svojih dvajsetih let sem doživela veliko prelomnic in težav, ki so me usmerile na pot aktivnega in uravnoteženega življenja. Dojela sem, da je zdravje ne le odsotnost bolezni in invalidnosti, kot pišejo vse definicije v učbenikih zdravstvene nege, ampak osebna odgovornost vsakega iz med nas.

Rada planinarim in sobivam z naravo. Takrat snujem najbolj jasne misli. Ena od teh je tudi zasnova celotne filozofije tega podjetja, ki pa bi verjetno ostala v moji glavi, če se ne bi usoda poigrala in mi na pot prinesla dobrega prijatelja in poslovnega partnerja, ki me je vzpodbudil do te mere, da so sanje postale resničnost. Tako se je "rodil" Vitalmon.

Vitalmon blagovna znamka ima pod svojim okriljem le preverjene izdelke naravnih sestavin. Tako smo postali ekskluzivni zastopnik Laboratorija 3 Chenes, iz Francije, saj celostno pristopa k filozofiji zdravega življenja. Vsi njihovi produkti so izdelani iz skrbno izbranih, naravnih sestavin. Njihov spekter proizvodov je kakovosten, naraven ter izredno širok in tako primeren tudi za zahtevnejše obravnave zdravstvenih nevšečnosti. Ponosni smo, da smo lahko del te zgodbe tudi mi. In trudili se bomo, da to poslanstvo nadaljujemo tudi v naši podalpski deželi. 

Vitalmon je stranki prijazno podjetje, kar pomeni, da smo vedno odprti za vsa vprašanja, nasvete in seveda tudi kritike. Ne bojte se stopiti v stik z nami, saj smo vas vedno veseli. Iskreno se bomo trudili, da bomo delali v najboljšem možnem pogledu za skupno dobro, v imenu zdravja!

Monika iz Vitalmona


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.