Bodite obveščeni

Koža in vsi boji s katerimi sem se soočala…ter kako sem odšla iz te dermatološke vojne, kot zmagovalka!

V svojem življenju, polnem vzponov in padcev, se mi, na moje veselje, nikdar ni bilo potrebno prav veliko ukvarjati s svojo kožo. V najstniških letih se je sem in tja pojavila kakšna drobna rdeča pika, ki je tudi hitro izginila. Moja koža se ni pretirano mastila niti ni bila suha. In kadar je tekla beseda o težavah s kožo, se s svojimi vrstnicami nekako res nisem mogla prav dobro povezati, ker mi je bil ta del genetsko naklonjen in res nisem imela težav.

Po 35. letu spopadanja z nenehnim stresom, uživanjem nezdrave prehrane in občasnim dodajanjem alkohola za blaženje živčnosti, se je začela drama. Drama z imenom AKNE! Te boleče, na videz izjemno neprivlačne izbokline s katerimi sem se začela spopadati vsak dan so mi začele vplivati na počutje in mi nižale samozavest. Lica, brada, vrat, so bila mnogokrat "podvojena". Začela sem načrtovati spopad za uničenje. In v določenem obdobju preizkusila vse, kar je obljubljalo vzpodbudne rezultate. Uporaba preparatov, ki jih ponuja kozmetična industrija je poslabšala situacijo ali jo izboljšala le na kratek rok. Kislinski pilingi so izjemna zadeva, predvsem, ker delujejo tudi proti gubicam, ki so se v vseh teh letih poglobile , vendar samo od novembra do marca. V naslednjem koraku je bila na vrsti nova žrtev - ščitnica, za katero sem upala, da bo med drugim tudi razlog oziroma dobro opravičilo za moje dodatne kilograme. Po tretjem testiranju delovanja ščitničnega hormona, ki je bil seveda v vseh normativih normalnega delovanja, je prišel čas, da se sprijaznim z izgubljeno bitko in se predam…

Po toliko neuspelih poizkusih in z precejšnjim nezaupanjem znotraj sebe, se slučajno srečam s Sebactase prehranskim dopolnilom. Preberem sestavine, indikacije in si rečem: "Pa ajde bom riskirala še teh 12 €, mogoče pa bo kaj!?" A v glavi se mi vzporedno vrtijo misli "Maa sej verjetno ne bo pomagalo, bom pa vsaj nekaj vitaminov in mineralov dodala". Po 1 tednu uživanja se gledam v ogledalo in presenečena ugotovim, da imam na koži obraza spet izenačen ten, razširjene pore so se zaprle in skoraj niso opazne, na koži pa ni aken!!! Zmaaagaaa! Občutek sreče in zadovoljstva je neopisljiv! In ne le obraz, tudi koza po telesu se je okrepila in postala mehka brez losjona ! Vse kar lahko rečem je: TO JE TO! Moja dolgoletna vojna je končno dočakala svojo zmago, navkljub vsem izgubljenim bitkam poprej. Woohoo! :)

L.N. (38 let)


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.