Bodite obveščeni

Dostava

Ker vemo, da si želite naročene izdelke prejeti v najkrajšem možnem času, odpošljemo vse naročene artikle katere imamo na zalogi do 13:00 ure še isti dan. Zalogo artiklov lahko preverite pri vsakem artiklu, kjer je tudi zabeleženo glede časa dobave.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, ter ostalimi logističnimi podjetji. Običajno je med delovniki naročeno blago na nasovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

Stroški dostave

Stroški dostave se obračunavajo glede na znesek naročila in znašajo 3,90 € do vrednosti naročila 100 €. Pri nakupu nad 100 € je dostava po Sloveniji popolnoma brezplačna.

Osebni prevzem

Naročeno blago je možno tudi osebno prevzeti v kolikor imamo artikel na zalogi, pri nas v skladišču na Vrhniki na naslovu Pod Hruševco 30. Zaradi trenutnih težav in omejevanja širitve virusa, vas vljudno prosimo, da se glede prevzema domenimo po predhodnem telefonskem klicu (prevzem brez osebnega stika). Vsa naročila, ki so plačana po predračunu so oproščena poštnine (Pošta Slovenije).

Hvala za razumevanje.


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.