Bodite obveščeni

Napihnjenost in napenjanje nam lahko močno načneta kakovost vsakdana...

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se z navdušenjem uredili za neko večerjo ali slavnosten dogodek, ki ste ga komaj čakali nato pa se je, zaradi neustrezne hrane, ta komaj pričakovani večer spremenil v največjo muko?

No meni žal že. In v večen spomin se mi je vtisnil ta dogodek, ki je sicer trajal le pičli dve urici, občutek pa mi je narekoval kot, da traja neskončno dolgo...

Ena od kolegic me je, nekaj let je že od tega, povabila na svoj rojstni dan, ki smo ga proslavljale v eni od takrat bolj priznanih restavracij. Ker ta dan že tako nisem prav veliko jedla, sem se po svoji "pametni" presoji odločila, da nekaj pa le pojem, saj po navadi kar traja nekaj časa, da hrano dobiš na mizo. Ker sem predvidevala, da bomo tudi malo nazdravile, sem precenila, da je bolje, da si naredim nekaj ustrezne podlage. Tako sem pojedla en hitro sestavljen obrok, v naglici.

Vse super in prav, dokler se nisem začela pripravljati na odhod. Urejala sem še zadnje popravke, ko se je moj trebuh začel prebujati. Groza!!! V roku pol ure sem se napihnila, kot balonček. V glavi sem se že pričela kregati z zadnjim obrokom, čeprav mi ga nihče ni vsiljeval in je bil plod lastne odločitve. Pa vendar... Se lahko ravno sedaj to zgodi!?

Po prihodu v restavracijo se je le še stopnjevalo do točke, ko nisem več mogla niti udobno sedeti, navdušenje nad gurmanskim obrokom pa je kaj hitro splavalo po vodi... Priznam, težko se je iskreno veseliti in klepetati, ko pa te celotno telo veže in boli. Komaj sem čakala, da lahko odidem domov, zato sem si z muko naročila najbolj skromno solato z menija, ki je niti nisem mogla zaužiti. Večer, ki sem si ga zapomnila! Žal zaradi vsega drugega, kot praznovanja samega.

Še nekajkrat v življenju sem imela podobne težave, po večini največ na potovanjih. Doma uživam hrano, ki mojemu telesu odgovarja in za katero vem, da ne bo obremenjevala mojih prebavil. Na vsake toliko pa se še znajdem v dilemi, ko otrok v meni zahteva nekaj, kar vem da ni ustrezno zame in se tej dilemi na koncu vdam. Vsaka stvar ima svojo posledico. To nas s pridom uči tudi neustrezna izbira živil. :)

A sedaj vsaj vem, da imam na dosegu roke rešitev, ki hitro zaleže in razbremeni napihnjenost in napenjanje prebavil.

 

V Vitalmonu nudimo več rešitev, glede na težave, ki se pojavljajo:

Najbolj preprosta je CARBOLINE v žvečljivih tabletkah, ki so kombinacija medicinskega aktivnega oglja in komarčka.

Carboline vsebuje 840 mg medicinskega rastlinskega oglja, ki ima izredno močan čistilni učinek tudi pri zastrupljenosti s hrano. Nase namreč veže toksine in bakterije, pomaga pa tudi pri zmanjševanju napihnjenosti. Njegovo delovanje se začne takoj, po zaužitju.

Uživanje Carboline omogoča:

  1. absorpcijo bakterij, toksinov in plinov

  2. čiščenje črevesja

  3. stimulacijo prebave

  4. ustavitev črevesne fermentacije


 

Malce bolj kompleksen je FLATUPLEXINki je prehransko dopolnilo v obliki praškov, ki jih zmešamo v vodo in popijemo. Vsebuje 8 aktivnih naravnih sestavin za pomoč pri napihnjenosti in prebavnih težavah. Komarček pomaga pri napenjanju in napihnjenosti ter razbremeni črevesje. Koriander vzpostavlja normalno peristaltiko in preprečuje nastajanje vetrov. Izbrane sestavine nudijo hitro delovanje, ter omogočajo razbremenitev prebavnega trakta.

Flatuplexin se priporoča pri slabi in boleči prebavi in pri težavah s črevesnimi plini. Zelo učinkovit je že od prvega vnosa, njegovo delovanje pa krepi delovanje prebavnega trakta in nudi dolgoročno ravnovesje v črevesju.

Flatuplexin pripomore k:

  1. Prenehanju napenjanja (absorpcija plinov in toksinov)

  2. Izboljšanju prebave (poveča proizvodnjo žolča)

  3. Spodbujanju tranzita (gibljivost črevesja)

  4. Prebiotik (prispeva k zdravi črevesni flori)

  5. Krepitvi delovanja filtracije jeter

  6. Zaščiti sluznice želodca in jeter


 

 

Najnovejša pridobitev našega asortimaja pa je CARBOLINE DIGEST, ki nudi takojšno razbremenitev celotnega prebavnega trakta. Olajša prebavo, lajša bolečine v področju trebuha, odpravi napenjanje in napihnjenost. Carboline Digest je visoko doziran in lahek za uporabo, saj je pakiran v priročnih dozah, ki jih lahko vzamemo na pot (v hribe, na morje...).

S SVOJIM DELOVANJEM NUDI 4 UKREPE ZA POPOLNO RAZBREMENITEV PREBAVNEGA TRAKTA:

  1. Razbremenitev želodca

  2. Spazmolitik (zmanjšuje krče)

  3. Vsebnost prebavnih encimov

  4. Karminativ (prepreči nastajanje oziroma olajša izločanje črevesnih plinov)

 

Zahvaljujoč popolni in visoko odmerjeni formuli, CARBOLINE® Digest zmanjšuje prebavne motnje, kot sta napihnjenost in napenjanje. CARBOLINE® Digest zagotavlja takojšen občutek dobrega počutja in razbremenjenosti.

Carboline Digest sem, priznam, nekaj časa imela le za lastno uporabo, ker sem ga dobila v dar od našega zlatega proizvajalca. Ker sem si sama z njem pogosto in zelo učinkovito pomagala, sem se odločila, da ga uvrstim tudi v prodajni program. Povratne informacije so odlične.

V kolikor se srečujete s prebavnimi motnjami ali težavami, pa ne veste prav dobro kateri produkt bi bil za vas najbolj ustrezen, me brez težav pokličite na 031 890 500 ali mi pišite na monika@vitalmon.si in potrudila se bom, da sem vam v podporo.

Monika iz Vitalmona


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.