Bodite obveščeni

Lunin koledar barvanja las

Naše telo se ravna po naravnih zakonitostih narave, kar so dobro vedeli naši predniki in so to modrost tudi s pridom uporabljali.

V dandanašnjem času žal vsi preveč hitimo. To ne pomeni nujno najboljšega izida. Sploh, kadar govorimo o našem telesu in zdravju.

Zato sem pripravila Lunin koledar barvanja las, ki je povzet po strani om-journal, da si boste lahko prilagodili svoje barvanje las in imeli kar najbolj optimalen in trajen učinek.

Kdaj je barvanje las najbolj učinkovito?

Najboljši čas za barvanje las je naraščajoča luna. In to ni prav nič presenetljivega – ko luna nabere svojo moč, človeško telo vse bolj zlahka absorbira in prebavi. Zato bodo v tem obdobju vaši lasje zlahka vpijali barve in bodo dolgo sijali.

Kaj je še dobro vedeti?

Med luno v raku ali v ribah se izogibajte obisku frizerja, tudi če luna raste, nasprotno pa velja, ko je luna v levu ali devici.
V času upadanja lune se organizem sam očisti, slabše prilagaja in sprejema. Torej, če v tem času barvate lase, se barva ne bo optimalno absorbirala. Vsekakor lahko poskusite, vendar bo učinek slab in barva se bo verjetno prej izprala.
Med Luno v raku ali v ribah se izogibajte barvanju las, barvanje bo bolj učinkovito na luno v levu ali devici.

LUNIN KOLEDAR BARVANJA ZA JULIJ 2023:

LEGENDA:

zelena - ugodni dnevi za barvanje las

brez - nevtralni dnevi za barvanje las

rdeča - neugodni dnevi za barvanje las

 

Seveda je priporočljivo, da za svoje lase uporabljate le najbolj kakovostne barve, saj vsa kemija v barvi doseže krvni obtok v pičlih nekaj sekundah.

Naše barve Color&Soin® so nežne do vaših las in lasišča in ne vsebujejo agresivnih sestavin, kot so amonijak, silikoni, parabeni in rezorcinol. S svojim posebno formuliranim oljno proteinskim kompleksom, ki ohranja keratin in naravno zaščito vaših las, Color&Soin® poskrbi za kar najbolj učinkovito zaščito in nahranjenost vaših las, ki tako postanejo voljni, sijoči in mehki. Idealna izbira za ljudi z občutljivim lasiščem ali krhkimi lasmi.

COLOR & SOIN® PRIPOROČAJO STROKOVNJAKI

Z združevanjem tehnologije in naravnosti je barva za lase Color&Soin® št. 1 v Franciji* in se trži v več kot 57 državah.
Color&Soin® je znamka edinstvenih trajnih barv za lase, ki skrbi za zdravje vaših las in lasišča.
Color&Soin® je priporočljiv za ženske s poškodovanimi lasmi, naravno ali zaradi kemične obdelave, in oslabljenim oziroma občutljivim lasiščem.
Color&Soin® je referenčna izbira dermatologov, farmacevtov in centrov za preprečevanje raka.


Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.