Bodite obveščeni
3 Chenes

Easy Mom ZEN MOOD prehransko dopolnilo za lajšanje stresa in razdražljivosti med nosečnostjo, 30 tablet

Koda artikla: EMZEN30CP

Easy Mom Zen Mood je namenjeno lajšanju stresa in razdražljivosti med nosečnostjo.

Rojstvo novorojenčka povzroči nenadni padec hormonske ravni matere. Te hormonske spremembe pomembno vplivajo na razpoloženje mlade mamice in spodbujajo depresijo, stres in živčnost.

EASY MOM ZEN MOOD je oblikovan tako, da se naravno in učinkovito bori proti razdražljivosti, utrujenosti in stresu. Tako si mamica hitro povrne svoje duševno in telesno počutje, da ima svoboden in neobremenjen um v skrbi za svojega dojenčka.

10,90 €

Zaloga: 8

PRIPOROČENA UPORABA: Zaužijte 1 tableto na dan (med kosilom), s kozarcem vode.
Vsebnost na 1 tableto:
Magnezij: 300 mg (80% PDV*)
Triptofan: 75 mg
Vitamin B6: 2 mg (143% PDV*)
*PDV – priporočen dnevni vnos
SESTAVINE: Magnezijev oksid; polnilna sredstva: mikrokristalna celuloza, premrežena natrijeva karboksimetil celuloza; L-triptofan; sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat; vitamin B6.
OPOZORILA: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Sledite priporočilom za uporabo. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in temnem prostoru.
Neto teža: 33 g (30 tablet po 1100 mg)

Spletna trgovina Vitalmon.si sprejema naročila 24 ur na dan.

Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 14. ure bodo realizirana še isti dan, v kolikor imamo artikel na zalogi. Naročila prejeta po 14. uri bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.

V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

3 ChenesEasy Mom ZEN MOOD prehransko dopolnilo za lajšanje stresa in razdražljivosti med nosečnostjo, 30 tablet 3 Chenes
10.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2021 Vitalmon. Vse pravice pridržane.